Ledenraadpleging cao umc 9 maart

Wil jij een loonsverhoging doe dan mee! De kans dat er geen structurele salarisverhoging wordt afgesproken voor jou en je collega’s in de jouw umc is groot. Als dank voor je keiharde inzet. Met elke onderhandelingsronde wordt dat duidelijker.

Jij en je collega’s hebben ons naar de onderhandelingstafel gestuurd. – Voor meer structureel loon – Voor verlaging van afspraken om jouw werkdruk te verlagen – Voor een generatie regeling met de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken Jouw werkgever biedt jou: – Geen structureel loonsverhoging – Geen afspraken over regelingen om eerder te stoppen of minder te gaan werken in een generatie regeling. – Geen afspraken om jouw werkdruk te verlagen Graag nodigen wij jou en je collega’s uit om over de ontstane situatie door te praten. Helaas lukt dat niet via ledenraadplegingen waarbij wij elkaar fysiek in de ogen kunnen kijken. Maar wel om met elkaar digitaal in overleg te gaan. Stuur deze uitnodiging door, fijn als je dat aan tenminste vijf collega’s doet. Ze hoeven niet perse lid te zijn van de FNV.

Wij nodigen jou en je collega’s uit tot het bijwonen van een digitale bijeenkomst. Op 9 maart a.s. Wij bieden daarvoor drie tijdsblokken aan. Meld je aan via umc@fnv.nl. Geef aan in welk blok je wilt deelnemen en je ontvangt een e-mail met een link mee te doen.

De blokken zijn: – Van 13-14 uur – Van 16-17 uur – Van 20-21 uur.

Tijdens deze bijeenkomsten zullen wij als jullie informeren, jullie vragen beantwoorden. Maar ook met jullie doorpraten over hoe nu verder. Laat de mogelijkheid om je stem te laten horen niet verloren gaan en meld je aan. Vraag ook je collega’s om mee te doen. Jij en je collega’s zijn nu aan zet. Wil je meer weten over de huidige stand van zaken kijk op de website van de FNV https://www.fnv.nl/cao-sector/zorg-welzijn/universitair-medische-centra of kijk en volg ons op: https://m.facebook.com/CAOUMC/?tsid=0.5859069396757301&source=result Of neem contact op met jouw vakbondsfunctionaris in jouw umc. Wil je weten wie dat is kijk dan hier: https://www.fnv.nl/cao-sector/zorg-welzijn/universitair-medische-centra/blijf-op-de-hoogte/contactpersonen-umc

Hartelijke groet van Elise Merlijn en Wilma Peters. Onderhandelaren voor de cao umc namens de FNV

Geplaatst in Radboudumc - nieuws.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *