De slimme ochtenddienst op 14 maart 2019

logo

De slimme ochtenddienst op 14 maart 2019

Samen op zoek naar antwoorden, inspiratie en goede ideeën rond werktijden en roosters binnen de umc’s.

Datum/tijd
14 maart 2019
8.00 – 12.30 uur (inclusief ontbijt)
Locatie: Centraal in het land

Voor veel ziekenhuizen is de inzet van personeel en roosteren iedere dag een grote uitdaging. Ook binnen de umc’s is behoefte aan het optimaliseren van de personele planning. Daarbij is oog voor de kwaliteit van de inhoud en het proces van de werktijden en roosters. SoFoKles organiseert daarom De slimme ochtenddienst.

Voor De slimme ochtenddienst op 14 maart 2019 van 8.00 uur tot 12.30 uur (inclusief ontbijt) is SoFoKles op zoek naar medewerkers met ervaring, die energie krijgen van met elkaar slim bouwen aan innovatieve roosters. HeeftHebt u zin om in deze slimme ochtenddienst aan de slag te gaan? Meld u direct aan. Deelname is gratis!

Meer informatie

Wilt u meer weten over innovatief roosteren? Neem dan contact op met Feline Nieuwkoop | f.nieuwkoop@caop.nl  | 06 238 044 06.

Geplaatst in Radboudumc - nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *