Vergoeding van de vakbondscontributie? Het kan nog tot 1 november!

Het Radboudumc heeft een keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Dit keuzemodel biedt je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden tegen elkaar te ruilen, zodat ze aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeften. Zo kun je bruto loon ruilen tegen een netto vergoeding voor de contributie van een vakbond.

Om deel te nemen aan deze regeling, ga je naar Mijn Radboudumc, en kies Mijn gegevens wijzigen (eHR) om naar eHR te gaan. In deze online omgeving kun je zelf eenvoudig en snel de aanvraag regelen. Dien je aanvraag voor 1 november in. In e-hr kun je ook de voortgang van je aanvraag volgen.

Op de servicepagina ‘Keuzemodel arbeidsvoorwaarden’ lees je alle spelregels over het keuzemodel.

De jaaropgave van de vakbondscontributie kun je via deze link van de FNV website downloaden.

Geplaatst in Radboudumc - nieuws.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *