Behoud ons pensioenstelsel

De FNV maakt zich sterk voor allereerst meer kennis over onze pensioenen. we hebben een prachtig collectief stelsel waar we de lasten en lusten samen delen. Waar we geen pech-generatie, of geluk-generatie kennen: solidariteit is de basis van ons stelsel. Meer info: https://www.fnv.nl/over-fnv/onze-standpunten/pensioen-en-aow/ en lees ook: FNV_Pensioenvisie_Samen_delen_een_sterke_keuze

De veranderingen waar de regering nu op koerst doen afbreuk aan de solidariteit. Ook uit financiële kring komt nu een tegengeluid: Han de Jong, Chief Economist bij ABN-AMRO pleit ook voor behoud van ons solidaire pensioenstelsel: FNV pensioen bijeenkomst 2018 02 20 hand out

Geplaatst in Radboud universiteit – nieuws, Radboudumc - nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *