07 mrt

OR en OC kandidaten gezocht

Midden mei zijn alweer verkiezingen, voor de OR en de OC’s van de Radboud Universiteit.

Daarvoor zijn we op zoek naar betrokken collega’s die zich willen inzetten in de medezeggenschapsorganen. De Radboud Universiteit is een goede werkgever. Toch zijn er altijd zaken waarvoor we als medewerkers onze stem willen laten horen. Werkdruk is bijvoorbeeld een van de onderwerpen. Hoe gaan we met zijn allen zorgen dat de ongezonde kanten van werkdruk verminderen?

Dat kunnen we niet alleen! Vakbond, OR en OC werken van verschillende invalshoeken aan een gezonde werkomgeving.

Mocht je belangstelling hebben voor de OR of de OC, of iemand weten: mail  vakbondsfunctionarisfnv@ru.nl. De FNV geeft ondersteuning en training voor medezeggenschapsleden, zodat je ook van die kant ondersteund wordt